Web Development

Wij ontwikkelen effectieve websites en webshops geschikt voor alle resoluties.

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. Je kiest een website, stuurt ons je teksten, foto’s en logo en wij zorgen dat alles goed en professioneel in je website komt te staan.

Zoekmachine Marketing

Zoekmachine marketing is de manier om je website beter vindbaar te maken online.

Zoekmachine adverteren is een effectieve en snelle manier om hoog in de zoekresultaten te komen. Je betaalt slechts de klik van een potentiële klant op je advertentie. Door het inkopen van voor jou belangrijke zoekwoorden kun je snel relevant verkeer naar je website of webshop leiden. Hierbij horen goed geschreven, korte en bondige advertentieteksten. Bij een goed ingerichte en logische website of webshop kun je deze bezoekers vervolgens verleiden tot aankoop.

Branding

De juiste inzet en mix van online marketing tools versterkt je merk; in bekendheid en conversies

‘Online branding’ is niet heel anders dan ‘offline branding’ met het grote verschil dat je niet altijd invloed hebt op de conversatie rondom jouw merk. Daarnaast heb je natuurlijk met allerlei factoren te maken die bepalen of jouw doelgroep je merk wel ziet. Dat betekent dat online branding of het opbouwen van een online merk net iets ingewikkelder is. Wij zorgen dat alles goed en professioneel wordt neergezet online.